Kıvanç Tatlıtuğ oğluyla gezmelerde

Eşi Başak Dizer ve oğlu Kurt Efe'yle bir AVM'ye giden Kıvanç Tatlıtuğ, oğluyla verdiği pozu sosyal medya hesabından paylaştı.

Kıvanç Tatlıtuğ oğluyla gezmelerde

Başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve stilist eşi Başak Dizer'in evliliği, ünlüler dünyasında örnek olarak gösteriliyor. Çift, 15 Nisan 2022'de oğulları Kurt Efe'yi kucaklarına alarak ilk kez anne ve baba olma sevincini yaşamıştı.

kivanc-tatlitug-ogluyla-gezmelerde.jpeg

KURT EFE'NİN YÜZÜ GÖSTERİLMİYOR
Sosyal medyayı aktif kullanmayan Tatlıtuğ, baba olduktan sonra oğluyla yaptığı paylaşımlarıyla gündem oluyor. Kurt Efe'nin yüzünü göstermeyen çift, sosyal medya paylaşımlarıyla takipçilerinden büyük beğeni topluyor.

kivanc-tatlitug-ogluyla-gezmelerde-001.jpeg

BABA OĞUL PAYLAŞIMI
Son olarak gezmeye çıkan çift, sosyal medya hesaplarından yeni paylaşımlarda bulundu. Kıvanç Tatlıtuğ, oğluyla çekilen bir karesini hikaye kısmında paylaşırken, Dizer de eşi ve oğluna yer verdi. Küçük Tatlıtuğ'un kime benzediği ise oldukça merak ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Magazin