Kısmetse Olur'un gelin adayı Yaren'in estetiksiz eski hali ortaya çıktı!

24 yaşındaki gelin adayının fotoğraflarıyla programdaki hali arasındaki fark görenleri şoke etti. Hemşire olan gelin adayının estetik yaptırmadan önceki hali gündem oldu.

Kısmetse Olur'un gelin adayı Yaren'in estetiksiz eski hali ortaya çıktı!

5 yıl aranın ardından YouTube'ta yeni yarışmacılarla yayın hayatına başlayan Kısmetse Olur Aşkın Gücü'nün gelin adaylarından biri olan 24 yaşındaki hemşire Yaren'in estetiksiz hali ortaya çıktı.

Yıllar önce tüp mide ameliyatı olan gelin adayı Yaren'in eski hali ise görenleri şoke etti.

İzdivaç programlarının yasaklanmasının ardından Kısmetse Olur, nihayet farklı sunucu ve yarışmacılarıyla geri döndü.

YouTube'ta bomba gibi bölümlerle Kısmetse Olur: Aşkın Gücü ismiyle yayına başlayan programın sunucusu da Öykü Serter oldu.

Her ne kadar gözler eski yarışmacıları arasa da yeni sezon yarışmacıları da oldukça dikkat çekti. 9 gelin ve 9 damat adayının hayatının aşkını bulmak için katıldığı program da sosyal medyada büyük bir yankı uyandırdı.

Daha ilk günden özellikle kadın yarışmacıların photoshoplu halleri gündem oldu. Instagram hesaplarındaki fotoğraflarla alakaları olmayan kadın yarışmacılar çok konuşuldu.

O isimlerden biri de kuşkusuz Yaren Dağ'dı. Photoshopla kendisini bambaşka bir insan haline getiren Yaren'in şimdi ise eski hali ortaya çıktı.

Bir doktorun yıllar önce tüp mide ameliyatı olan Yaren'in önceki ve sonraki halini karşılaştırdığı paylaşımında Yaren'in eski hali dikkat çekti.

Kısmetse Olur'un gelin adayı Yaren'in estetiksiz eski hali ortaya çıktı!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Magazin