Kısmetse Olur'dan diskalifiye edilen Aybüke ve Tolga çiftinden ilk açıklama geldi!

Kısmetse Olur evinden bir gerekçe göstermeden ayrılan Aybüke Çangal ve Tolga Kandemir çiftinin diskalifiye edildiğini Öykü Serter açıklamıştı.

Kısmetse Olur'dan diskalifiye edilen Aybüke ve Tolga çiftinden ilk açıklama geldi!

İkilinin hayranları ise çiftin eve geri dönüp dönmeyeceklerini merak ederken Aybüke ve Tolga'dan ilk açıklama TikTok üzerinde açtıkları canlı yayında geldi. Peki Aybüke ve Tolga, Kısmetse Olur'a dönecek mi? 5 yılın ardından YouTube'da geri dönen Kısmetse Olur programında kaos ve entrika asla son bulmuyor!Geçtiğimiz haftalarda dışarıda görüştükleri ortaya çıkan Yeliz ve Erol çiftinin evden diskalifiye edildiğini öğrenmiştik.

kismetse-olurdan-diskalifiye-edilen-aybuke-ve-tolga-ciftinden-ilk-aciklama-geldi.jpg

Ülkemizde yaşanan deprem felaketi sebebiyle yayın hayatına kısa bir ara veren program, geçtiğimiz günlerde tekrar yayınlanmaya başladı. Yetkililerin açıklamasına göre izlenme gelirleri deprem bölgesine yardım olarak bağışlanacaktı. Yayınlanan yeni bölümlerde Tolga ve Aybüke çiftinin bir gerekçe göstermeden programa gelmedikleri ve bu yüzden evden diskalifiye edildiği açıklandı!

Evin minnoş ve popüler çiftinin hayranları ikilinin geri dönüp dönmeyeceğini merak ederken beklenen açıklama asıl muhatabından geldi.

TikTok'ta canlı yayın açan ikiliden sözü ilk alan Tolga oldu ve "Ortada gerçekten büyük bir aşk vardı. Bunu orada devam ettirmek istemedik. Dışarıda daha rahat daha güzel yaşayacağımızı düşündük ve o yüzden çıktık. Bilerek isteyerek çıktık." dedi.

kismetse-olurdan-diskalifiye-edilen-aybuke-ve-tolga-ciftinden-ilk-aciklama-geldi-001.jpg

Diğer yarışmacıların zorbalıkları nedeniyle ayrıldıkları iddiası hakkında ise Aybüke “Bu yarışmacıların yüzde yüz zorbalığıyla alakalı değil. Biz zaten onlarla baş edebiliyorduk. Yine baş edilirdi aslında.” diyerek açıklama yaptı.Tolga ise “Niye güzel bir aşk yaşamak varken içerde kalıp sürekli tartışmalara girilsin? Dışarıda çok rahat bir şekilde yaşanır." diyerek devam etti.

Sedat ile yapılan yakıştırmalar hakkında konuşan Aybüke “Benim sevgilimin de gururu sürekli kırılıyordu. Biz birlikteyken benim adım başka biriyle geçiriliyordu. Böyle bir şey yok. Sosyal medya algılarıyla olan bir şey vardı ortada sanki benden kaynaklanan bir şeymiş gibi gösterildi." dedi."Tolga da ortadaydı, Tolga beni biliyor, her şeyin farkındaydı. Bu yüzden dedik ki ‘Yeter bu kadar.'"İkili açıklamalarını "Biz alacağımızı aldık." diyerek aralarındaki sevginin üstünü çizerek sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler