Tuba Ünsal kimdir?

Ruhsar, Vizontele Tuuba gibi dizilerle hatırlanan güzel manken ve oyuncu Tuba Ünsal kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte hakkında detaylar! Tuba Ünsal fotoğrafları...

Tuba Ünsal kimdir?

Son zamanlarda sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Tuba Ünsal kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte hakkında tüm detaylar ve fotoğrafları...

TUBA ÜNSAL KİMDİR?

7 Aaralık 1981 yılında Denizli'de dünyaya gelen Tuba Ünsal, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İşletme bölümünde okurken, öğrenimine ara vermiş ve mankenlik mesleğine yönelmiştir.

1998 yılında Elite Model Look yarışmasına katılması ile mankenlik hayatına ilk adımını atan Tuna Ünsal, burada dikkatleri üzerine çekmesinin ardından yapımcı ve yönetmenlerden dizi ve film teklifleri almıştır.

Mahallenin Muhtarları, Kara Melek, Ruhsar, Kırık Hayatlar, Ayşecik, Kurt Kapanı, Kıvılcım, Kırık Kalpler, Çarli İş Başında, Savunma, Karaoğlan, Kolay Para, Mumya Firarda, Vizontele Tuuba, Hızlı Adımlar, Ruhun Duymaz, Seni Çok Özledim, Yeniden Çalıkuşu, Küçük Hanımefendi, Küçük Hanımefendinin Şoförü, Ümit Milli, Küçük Hanım Kar Tanesi, Yemin, Çocuk, Çılgın Dershane, A Beautiful Life, Plajda, Bu Kalp Seni Unutur Mu,Canını Sevdiğim İstanbul'u, Suluboya, Türkler Çıldırmış Olmalı, Çakallarla Dans, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Beni Unutma, Mor Menekşeler, Tövbeler Tövbesi, Old Clock, Bebek İşi, Hayat Sana Güzel, Ruhumun Aynası, Dünyanın En Güzel Kokusu, İçerde, Arif V 2016, Dünyanın En Güzel Kokusu 2 dizi ve filmlerinde rol almıştır.

Özel Yaşamı:

İlk kez 2004 yılında Cem Cantaş nikah masasına oturmuştur. Leyla adında kızları dopmuştur. Çift, 2006 yılında boşanmıştır.

İkinci evliliğini ise 2010 yılında Murat Pilevneli ile yapan Ünsal, 2012 yılında yollarını ayırmıştır. Çiftin evliliğinden Sare Pilevneli adında çocukları dünyaya gelmiştir.

2013 yılında ise sunucu Mirgün Cabas ile hayatını birleştiren oyuncu, bu evliliğini 2018 yılında bitirmiştir. Bu evliliğinden de Civan Mert Cabas adında oğulları doğmuştur.

Güzel oyuncu geçmişte, Mustafa Sandal, Tal Garih, Arben İçli , Yalın, Tolga Rangaviz, Tan Sağtürk, Mehmet Özöner, Emre Belözoğlu, Yılmaz Erdoğan, Ali Özerler,  Murat Cevahir, Alican Ulusoy, Ali Aktuna, Aksel Goldenberg ve Kıvanç Kasabalı gibi isimlerle aşk yaşamıştır.

Tuba Ünsal fotoğrafları:

Tuba Ünsal kimdir? 

Tuba Ünsal kimdir? 

Tuba Ünsal kimdir? 

Tuba Ünsal kimdir? 

Tuba Ünsal kimdir? 

Tuba Ünsal kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi