Özge Ulusoy kimdir?

Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Özge Ulusoy kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte hakkındaki tüm detaylar...

Özge Ulusoy kimdir?

ÖZGE ULUSOY KİMDİR?

28 Ekim 1982 yılında Ankara'da dünyaya gelen Özge Ulusoy, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Klasik Bale bölümünde ortaokul ve lise eğitimini tamamlamıştır. Üniversitede ise yatay geçişle geçtiği Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda bir yıl eğitim almıştır. Son senesinde sınıf atlayarak Klasik Bale bölümünden mezun olmuştur. Ardından kazandığı Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sanat Yonetimi Bölümü'nden mezun olmuştur.

İzmirli bir ailenin en küçük çocuğu olan Özge Ulusoy'un ablası, Bahçeşehir Üniversitesi'nde ve Marmara Üniversitesi'nde doçent öğretim üyesidir, annesi Ankara'da belediye başkanlığı yapmıştır, babası ise emekli askeri hakimdir.

2001 yılında bir ajansın düzenlediği güzellik yarışmasına katılarak 3. olmuştur. Ardından Gaye Sökmen Ajans'a kaydolan Ulusoy, 2003 yılında katıldığı Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda 2. olmuştur. Panama'da düzenlenen Kainat Güzellik Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etmiştir.

Son olarak Show TV'de yayınlanan 'Hayat Güzeldir' programında sunuculuk yapmaktadır.

Rol aldığı diziler: Arka Sokaklar, Senin Uğruna, Dilek Ağacı, Ateşe Yürümek, Türk'ün Uzayla İmtihanı, 

Rol aldığı sinema filmleri: Ev, Kutsal Damacana Dracoola, Kadın İşi: Banka Soygunu, Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda, Geniş Aile 2: Aile

Elite Model Look 3., Miss Turkey Universe, The Crown of the First Runner-up Titleholder for the Miss Turkey Pageant ödülleri vardır.

Özge Ulusoy fotoğrafları:

Özge Ulusoy kimdir? 

Özge Ulusoy kimdir? 

Özge Ulusoy kimdir? 

Özge Ulusoy kimdir? 

Özge Ulusoy kimdir? 

Özge Ulusoy kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi