Merve Dizdar kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Deneyimli oyuncu Merve Dizdar, kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Merve Dizdar kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Başarılı oyuncu Merve Dizdar kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Tüm detaylar haberimizde... 

MERVE DİZDAR KİMDİR?

25 Haizran 1985 İzmir doğumlu olan oyuncu Merve Dizdar, 18 Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. Oyuncu Kadir Has Üniversitesi ileri oyunculuk programında yüksek lisans yapmaktadır. 'Bir Ses Böler Geceyi' filminde Cem Davran ile birlikte ilk ses deneyimini yaşamıştır. Çok Yaşa Dünya, Bir Tutam Hayat ve Kuşlar gibi bir çok oyunda başarılı bir performans sergilemiştir.

2012 yılında yayınlanmaya başlanan Kavak Yelleri dizisinde 'Saliha' karakterine hayat veren oyuncu, İnsanlar Alemi, Bir Yastıkta, Doksanlar, Çılgın Dershane Üniversitede, Beş Kardeş, Kırgın Çiçekler, Kertenkele, Yüz Yüze ve Vatanım Sensin dizi ve programlarında oyunculuk yapmıştır. TRT Çocuk'ta yayınlanan Arkadaşım Bıdı ve 23 Nisan Şenliğe Doğru programlarında sunuculuk yapmıştır.

Güzel oyuncu Bir Ses Böler Geceyi, Mandıra Filozofu, Körfez, Yok Artık, Organik Aşk Hikayeleri filmlerinde oynamıştır.

Kendisi gibi oyuncu Gürhan Altundaş ile evilidir.

"GÜRHAN ALTUNDAŞAR KİMDİR" OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi