Mehmet Ozan Dolunay kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Başarılı oyuncu Mehmet Ozan Dolunay kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Mehmet Ozan Dolunay kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

MEHMET OZAN DOLUNAY KİMDİR?

17 Ocak 1991 yılında İstanbul'da dünyaya glen oyuncu, Ankara'da dünyaya gelmiştir. Koç Üniversitesi Makine bölümünde eğitim gören Mehmet Ozan Dolunay, bir yandan da oyunculuk eğitimleri almıştı.

Tatlı Küçük Yalancılar, Oyunbozan, Yüksek Sosyete, Lise Devriyesi, Darısı Başımıza dizilerinde rol alan oyuncu son olarak Zalim İstanbul dizisinde 'Cenk Karaçay' karakterine hayat vermektedir.

Cenk Karaçay karakteri hakkında: Agah Bey ve Şeniz Hanım’ın umarsız yakışıklı oğlu; dikkatleri üzerine çekmek, özellikle babasını kışkırtmak için türlü taşkınlıklar yapan, sorumsuz bir genç. Babasının gücünü babasına karşı kullanan, çapkın bir gençtir. Yakışıklı, sosyetik genç kızların gözdesi… Ancak bu hovardalığının altında, yüreğini paramparça eden ve omuzlarına bir karabasan gibi binen büyük sırrı yatmaktadır. Cenk kalbini sıkıştıran bu gerçeği artık daha fazla taşıyamayacaktır.

Mehmet Ozan Dolunay kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi