Leke dizisinin yakışıklı oyuncusu Tolga Güleç kimdir?

Leke dizisinin merak edilen karakteri Mehmet kimdir? İşte detaylar..

Leke dizisinin yakışıklı oyuncusu Tolga Güleç kimdir?

TOLGA GÜLEÇ KİMDİR?

20 Eylül 1981 yılında İskenderun'da dünyaya gelen oyuncu aslen İzmirlidir. Çukurova Üniversitesi'nde başladığı İşletme eğitimini yarıda bırakarak Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyato Bölümü Oyunculuk Anasanat Dalı'na geçmiş ve bu bölümden mezun olmuştur.

Sanatçı; Chamaco, Roberto Zucco, Küçük Adam Ne Oldu Sana, İnsandan Kaçan, Yer Demir Gök Bakır, Zifir ve Şevder, Yaşama Dokunamayanlar Çadırı, Cadı Kazanı, III. Richard, Oyunun Oyunu,  Toros Canavarı, Öykülerin Azizliği oyunlarında yer almıştır.

Yüzleşme, Fazilet Hanim ve Kızları, Poyraz Karayel, Son Çıkış, Hayat Ağacı, Adını Kalbime Yazdım, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Cin Geçidi, Gece Gündüz, Kırık Kanatlar, Misi, Portakal Suyu, Hatırla Sevgili, Eksik Sayfalar  dizi ve filmlerinde rol aldığı karakterlere can vermiştir.

Güleç, son olarak Leke dizisinde "Mehmet Tuna" karakterine hayat verecektir.

Mehmet Tuna karakteri hakkında: Genç bir iş adamı. Marine Marine Holding Ceo Yardımcısı. Çok iyi bir çevreden gelen, iyi eğitimli ama hırsları kendini aşan bir adam. Hayattaki tek rakibi Cem.  

Oyuncu ayrıca Maça Beşli Müzik Grubu 40.Yıl Kutlamaları isimli video klibinin yanında Akbank, Nescafe ve Kent reklamlarında da oynamıştır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi