Leke dizisinin genç oyuncusu Selahattin Paşalı kimdir?

Leke dizisinin oyuncu kadrosunda bulunan Selahattin Paşalı kimdir? İşte detaylar...

Leke dizisinin genç oyuncusu Selahattin Paşalı kimdir?

SELAHATTİN PAŞALI KİMDİR?

2 Şubat 1990 yılında Bodrum'da dünyaya gelen başarılı oyuncu Budapeşte'de Sanat Yönetimi okumaktadır. Aynı zamanda Craft Tiyatro'da oyunculuk eğitimleri almıştır. 14 yaşında transfer olduğu Darüşafaka Spor Kulübü'nde kaptanlık bile yapmıştır.

Kalp Atışı dizisiyle ilk televizyon deneyimini yaşayan oyuncu ardından Bir Umut Yeter dizisi ile oyunculuğa devam etmiştir. Son olarak Leke dizisinde 'Arda Yenilmez' karakterine hayat verecektir.

Arda Yenilmez karakteri hakkında: Delifişek, asi, kibirli, öfkeli genç bir adam. Özel bir üniversitede yıllardır iktisat öğrencisi. Halası Ferhan Arda’ya annelik yapmış. Arda abisinin gölgesinde kalarak büyümüş. Zaman geçtikçe Cem’in başarılarının, karakterinin, gücünün altında ezilmiş. Abisinin yanında kendini bir hiç gibi hissediyor. Bu yüzden abisine karşı hep öfkeli.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi