Leke dizisi oyuncusu Nurinisa Yıldırım kimdir?

Leke dizisi oyuncu kadrosunda bulunan Nurinisa Yıldırım kimdir?

Leke dizisi oyuncusu Nurinisa Yıldırım kimdir?

NURİNİSA YILDIRIM KİMDİR?

1948 yılında Tunceli'de dünyaya gelen Nurinisa Yıldırım, Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünde eğitim almıştır. Mezun olduktan sonra Ankara Devlet Tiyatrosu'nda yaklaşık 10 yıl görev yapmıştır. Ardından İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda 20 yıl boyunca görev yapmıştır.

Yorgun Savaşçı, A Ay, Mavi Sürgün, Karanlık Sular, Kaç Para Kaç, Lola+Bilidikid, Hayalet, Seher Vakti, Esir Kalpler, Hayırdır İnşallah, Saklı Yüzler, Bıçak Sırtı, Kış Masalı, Sonsuz, Adını Feriha Koydum, Oğul, Muhteşem Yüzyıl: Kösem dizi ve filmlerinde rol almıştır.

Son olarak Leke dizisinde 'Ferhan Yenilmez' karakterine hayat vermektedir.

Ferhat Yenilmez karakteri hakkında: Hiç evlenmemiş, kendisini Arda ve Cem’e adamış bir kadın. Görünürde çocuklar için kendi hayatından vazgeçmiş olsa da aslında annelik duygusunu böyle gidermeye çalışmış...Hayattaki tek amacı Belkıs’ı yok etmek. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi