Leke dizisi oyuncusu Burak Sevinç kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Söz dizisinde gösterdiği performansla izleyenlerin beğenisini toplayan, Leke dizisi oyuncusu Burak Sevinç kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Leke dizisi oyuncusu Burak Sevinç kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

BURAK SEVİNÇ KİMDİR?

1985 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Burak Sevinç, Yıldız Teknik Üniversitesi'nden mezun olmuştur.

2012 yılında 'Babam' dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Yalan Dünya, Merhaba Hayat, Ben Onu Çok Sevdim, Kurtlar Vadisi Pusu, Yol Ayrımı, Evli ve Öfkeli, Altınsoylar ve Söz dizilerinde rol almıştır.

Son olarak Leke dizisinde 'Cem Yenilmez' karakterine hayat vermektedir.

Cem Yenilmez karakteri hakkında: Kendinden emin, dikkat çekici, itibar sahibi, genç ve bekar bir iş adamı. Marine Marine Holding’in Ceo Yardımcısı. Dışarıdan oldukça mesafeli görünen biri. Duygusallıkla uzaktan yakından bağı olan hiçbir şeyden hoşlanmıyor. Aile tanımına inanmıyor. Aşka inanmıyor. Kadınlara güvenmiyor. Bütün hayatı işi. Başarılı olmak onun için her şeyden daha önemli. Kazanmak hayattaki tek amacı. Ve bu kazanma hırsı aslında çok da parayla ilgili değil. Çünkü zaten yeterince zengin. Kazanmak, artık onda önüne geçemediği ve çok kolay becerebildiği bir alışkanlık haline gelmiş. Cem’in kendine kurduğu bu dünya karşısına Yasemin’in çıkmasıyla alt süt oluyor. Çünkü Yasemin tanıdığı hiçbir kadına benzemiyor ve Cem’in bütün ezberini bozuyor. 

Leke dizisi oyuncusu Burak Sevinç kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi