Kuzgun dizisinin 'Dila'sı Burcu Biricik kimdir?

Kuzgun dizisinin oyuncu kadrosunda bulunan Ünlü oyuncu hem oyunculuğu hem de güzelliği ile dikkatleri üzerine topluyor. Peki Burcu Biricik kimdir, kaç yaşındadır, kariyerinde neler var? İşte detaylar

Kuzgun dizisinin 'Dila'sı Burcu Biricik kimdir?

Kuzgun dizisi yakında ekranlarda olacak. Herkes dizinin başrolünü oynayacak olan Burcu Biricik'in kim olduğunu merak ediyor. İşte merak edilenler...

BURCU BİRİCİK KİMDİR?

Antalya'nın Elmalı ilçesinde 4 Mayıs 1989'da dünyaya gelen Burcu Biricik oyunculuk yapmaktadır. Annesi ve babası küçük yaşta ayrılan ve daha çok abisi ve anneannesi ile kalan güzel oyuncu küçük yaşlarda oyunculuğa merak salarak henüz lisede katıldığı bir tiyatro festivalinde ödül alınca bu yeteneğinin üzerine gitmeye karar verdi. Eğitimini İzmir Ege Üniversitesi'nin arkeoloji bölümünde tamamlarken aynı yıllarda Bornova Belediyesinin şehir tiyatrosunda da oyunculuk eğitimi aldı. Bu eğitim sırasında da bir çok tiyatro oyununda yer aldı.

Kuzgun dizisinin 'Dila'sı Burcu Biricik kimdir?
17 yaşındayken katıldığı güzellik yarışmasında "Akdeniz Kraliçesi" seçilen güzel oyuncu televizyon ekranlarıyla ilk kez 2007 yılında Show TV'de yayınlanan Maçolar dizisinde rol alarak tanıştı. 2011'de ise Artiz Mektebi isimli yarışmada birinciliğe ulaşmayı başardı.  Ardından reklamlarda da boy göstermeye başladı ve 2011'de Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol almayı başardı. 2012'de ise Usta Kemal ile Kardeşler dizilerinde yer aldı. En çok parladığı proje ise Beni Böyle Sev dizisi oldu. Buradaki rolüyle dikkatleri üzerine çekerek bir çok markanın reklam yüzü oldu. 2014'te ise Şeref Meselesi isimli dizide yer alarak adından bahsettirmeyi başardı. 2016'da ise Başrol olarak yer aldığı Hayat Şarkısı dizisinde ekranlarla buluştu. 2018'de yayınlanan '8. Gün' dizisinde Bahar karakterine hayat veren oyuncu son olarak Kuzgun dizisinde 'Dila' karakterini canlandırmaktadır.

Kuzgun dizisinin 'Dila'sı Burcu Biricik kimdir?

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi