Kuzgun dizisi oyuncularından Barış Arduç kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Kuzgun dizisinin oyuncu kadrosunda bulunan Barış Arduç kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Kuzgun dizisi oyuncularından Barış Arduç kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Başarılı oyuncu Barış Arduç'un kim olduğu merak edilidi. Barış Arduç kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

BARIŞ ARDUÇ KİMDİR?

9 Ekim 1987 yılında İsviçre'nin Scherzingen şehrinde doğan oyuncu daha sonraları ailesiyle birlikte Türkiye'ye kesin dönüş yapmıştır. İlk ve orta eğitimini Türkiye'de alan Arduç, tiyatro sanatçısı olan Ayla Algan ile tanıştıktan sonra oyunculuk hayatına girmeye karar verdi.

İlk televizyon deneyimini, 2011 yılında Küçük Hanımefendi dizisi ile yaşadı. Bu dizide Cenk karakterine hayat veren oyuncu, Dinle Sevgili'de Hakan, Pis Yedili'de Sinan karakteriyle rol almıştır. 2012 yılında Benim İçin Üzülme dizisinde ki Ahmet karakteri ve Bugünün Saraylısı'nda ki Selim karakteri ile yardımcı oyunculuk da yapmıştır. Racon: Ailem İçin ve son olarak oynadığı Kiralık Aşk dizisindeki Ömer karakteri ile izleyenler tarafından oldukça beğenilmiştir.

Nike, Garanti, Derimod ve Coca Cola gibi reklam filmlerinde rol alan oyuncu, Mutluluk Zamanı, Deliha ve Sadece Sen filmlerinde de rol almıştır.

Göstermiş olduğu oyunculuğu ile bir çok ödül de kazanan Barış Arduç son olarak yayınlanacak olan 'Kuzgun' dizisinde rol almaktadır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler