Gonca Vuslateri kimdir?

Güzel ve başarılı oyuncu Gonca Vuslateri Kimdir? İşte detaylar...

Gonca Vuslateri kimdir?

GONCA VUSLATERİ KİMDİR?

2 Eylül 1986 yılında Bursa'da dünyaya gelen Gonca Vuslateri'nin babası astsubaydır. Babasının mesleği sebebiyle ailesi ile birlikte 8 yıl Adana'da yaşadı. Babasının emekliliğinin ardından Bursa'ya geri dönen Vuslateri, 1998 yılında anne ve babası boşandı. Bu boşanmanın ardından İstanbul'a yerleşmiştir.

İlkokul yıllarından itibaren oyunculuk eğitimi alan güzel oyunucu liseden mezun olduktan sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümün oyunculuk eğitimi almıştır. "Dot" tiyatrosunda çalışan Gonca Vuslateri ilk kez 'Ruhsar' dizisi ile ekranlarda yer almıştır.

Bornova Bornova, Kaybedenler Kulübü, Bizans Oyunları, Ruhsar, Eyvah Kızım Büyüdü, Aliye, Büyük Buluşma, Kız Babası, Canım Ailem, Küçük Sırlar, Yerden Yüksek, İbreti Alem, Yalan Dünya, Gönül İşleri, Anne dizi ve filmlerinde rol alan oyuncu son olarak Tehlikeli Karım dizisinde rol almaktadır.

Gonca Vuslateri kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi