Eser Yenenler kimdir?

Çok Güzel Hareketler Bunlar'da izleyenlerin tanıdığı Eser Yenenler kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte hakkındaki detaylar...

Eser Yenenler kimdir?

Başarılı şovmen Eser Yenenler kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Eser Yenenler'in eşi kimdir? Bu soruların cevapları haberimizde...

ESER YENENLER KİMDİR?

Eser Yenenler, 14 Şubat 1984 tarihinde Bursa'da dünyaya gelmiştir. İki ablası vardır.

İlk ve ortaokulu doğduğu şehir olan Bursa'da okuyan Yenenler, Gazi Anadolu Lisesi'nden mezun olmuştur. Oyuncu Demet Şener ile aynı mahallede yaşamıştır. Daha sonra da Marmara Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olan Yenenler'in,babası 6 yaşındayken vefat etmiştir.

KARİYERİ:

Sırasıyla Bursa Belediye Gençlik Tiyatrosu'nda, Bursa Devlet Tiyatrosu'nda, İstanbul Akademi Hayat'ta ve son olarak 2006 yılında Yılmaz Erdoğan’ın yönettiği BKM Mutfak'ta çalışmıştır.

BKM Mutfak oyuncularının hazırladığı Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı eğlence programında sunuculuk, yazarlık ve oyunculuk yapmıştır.

2003 yılında ilk televizyon deneyimi olan Aliye dizisinde Özgür karakterine hayat vermiştir. Bir dönem Star TV'de Eyvah Düşüyorum adlı yarışma programınının sunuculuğunu üstlenmiştir. BKM Mutfak'tan arkadaşları İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç ile Star TV'de 3+1 programını yapmışlardır. Ardından  Acun Medya yapımcılığında, 3 Adam ismiyle yayınlanmaya başlamıştır.  Bunun yanında, “Yetenek Sizsiniz Türkiye” yarışmasında, Ali Taran ve Seda Bakan ile birlikte jüri üyeliği yapmıştır.

ROL ALDIĞI SİNEMA FİLMLERİ:

Çok Filim Hareketler Bunlar, Neşeli Hayat, Ayı Paddington, Fırıldak Ailesi, Yol Arkadaşım, Yol Arkadaşım 2

ROL ALDIĞI TELEVİZYON DİZİLERİ:

Aliye, Fırtına, Bir Demet Tiyatro, Çok Güzel Hareketler Bunlar, Eyvah Düşüyorum, Benzemez Kimse Sana, 3 Adam, Yetenek Sizsiniz Türkiye, Kim Milyoner Olmak İster, Bana Baba Dedi, Şöhret Kafası, Eser Yenenler Show    

ÖZEL HAYATI:

Yenenler geçmişte, Farah Zeynep Abdullah, Deniz Öde Sürmeli, Dila Tarkan gibi isimlerle aşk yaşamıştır.

2019 yılında ise Berfu Yıldız ile evlenmiştir.

Eser Yenenler kimdir? ,

Eser Yenenler kimdir? 

Eser Yenenler kimdir? 

Eser Yenenler kimdir? 

Eser Yenenler kimdir? 

Eser Yenenler kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi