Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Zafer Çubukçu Kimdir?

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı görevine getirilen Zafer Çubukçu Kimdir? Daha önce nerelerde görev yaptı? İşte ayrıntılar…

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Zafer Çubukçu Kimdir?

Resmi gazetede yayınlanan kararla Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı görevine getirilen isimlerden biri olan Zafer Çubukçu kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar.

Cumhurbaşkanlığına bağlı İletişim Başkanlığı ile Strateji ve Bütçe Başkanlığına yapılan atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Resmi Gazete'de yer alan atama kararları ile Cumhurbaşkanı Başdanışmanlıklarına Fecir Alptekin ve Zafer Çubukcu getirildi. Şimdi herkes bu isimlerin kim olduklarını merak ediyor.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Zafer Çubukçu Kimdir?

ZAFER ÇUBUKÇU KİMDİR?

1986 doğumlu ve Karabük'lü olan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Çubukçu, ODTÜ İngilizce İşletme Bölümü'nden mezun oldu. AKP Gençlik Kolları Başkanlığı da yapan Çubukçu, 2014 yılında bu görevini Abdurrahim Boynukalın'a devrederek Başbakanlık Müşavirliği'ne atandı. 2016 yılında evlenen Zafer Çubukçu'nun nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı Erdoğan yapmıştı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler