Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Fecir Alptekin Kimdir?

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı görevine getirilen Fecir Alptekin Kimdir? Daha önce nerelerde görev yaptı? İşte ayrıntılar…

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Fecir Alptekin Kimdir?

Resmi gazetede yayınlanan kararla Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı görevine getirilen isimlerden biri olan Fecir Alptekin kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar.

Cumhurbaşkanlığına bağlı İletişim Başkanlığı ile Strateji ve Bütçe Başkanlığına yapılan atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Resmi Gazete'de yer alan atama kararları ile Cumhurbaşkanı Başdanışmanlıklarına Fecir Alptekin ve Zafer Çubukcu getirildi. Şimdi herkes bu isimlerin kim olduklarını merak ediyor.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Fecir Alptekin Kimdir?

FECİR ALPTEKİN KİMDİR?

İtalyan Lisesi'nden sonra Boğaziçi Üniversitesi'nden mezun olan Fecir Alptekin, medyadaki kariyerine Cumhuriyet ve Yeni Binyıl gazetelerinde muhabir-editör olarak başladı. Daha sonra Halkla İlişkiler, İletişim ve Pazarlama sektörüne girdi. Novartis Pharma, TUSİAD, Türk Reklam Ajansları Derneği ve Memorial Sağlık Grubu'nda çalıştı. 2006 yılından bu yana çalıştığı Turkuvaz Medya Grubu'nda Kurumsal İletişim Grubu Başkanı olarak görev yapıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler