Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Oyuncusu Yasin Çam kimdir?

Çok Güzel Hareketler Bunlar oyuncusu Yasin Çam'ın kim olduğu merak konusu oldu. Yasin Çam kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Oyuncusu Yasin Çam kimdir?

Yılmaz Erdoğan'ın yönettiği Çok Güzel Harketler Bunlar'ın oyuncu kadrosunda bulunan Yasin Çam kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

YASİN ÇAM KİMDİR?

15 Şubat 1987 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir.Milas Anadolu Lisesi'nden mezun olan oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi almıştır. Marmara Üniversitesi Bankacılık ve Finans mezunudur. Letgo, Crispi gibi reklam filmlerinde başarılı bir şekilde rol alan oyuncu 2015'de Hesapta Aşk filmi ile ünlenmiştir. Yüksek Sosyete dizisinde 'Ercan' karakterini canlandıran oyuncu 2017 yılında başlayan 'Nerdesin Birader' , 'Aslan Ailem' ve 'Elimi Bırakma' dizisinin kadrosunda da bulunmuştur.

1.71 boyunda kıvırcık saçlı oyuncu Yılmaz Erdoğan'ın yönetmenliğinde Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin oyuncu kadrosundadır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi