Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Oyuncusu Safa Sarı kimdir?

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin oyuncu kadrosunda bulunan Safa Sarı'nın kim olduğu merak konusu oldu. Safa Sarı kimdir, nerelidir?

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Oyuncusu Safa Sarı kimdir?

Oyunculuk konusunda göstermiş olduğu performansla izleyenleri kendine hayran bırakan Safa Sarı kimdir, nerelidir? Tüm detaylar haberimizde...

SAFA SARI KİMDİR?

İstanbul Üsküdar'da dünyaya gelen başarılı oyuncu Safa Sarı, 2013 yılında katıldıkları Yetenek Sizsiniz'de sergiledikleri komedi oyuncu çok beğenildi ve finale kadar yükselmeyi başardılar. Burda göstermiş olduğu başarılı oyunu ile birlikte hem izleyenlerin hem de yönetmenlerin dikkatini çeken Sarı, 'Biri Bana Baba Dedi' adlı dizide ilk televizyon deneyimini yaşamıştır. Oynadığı 'Semih' karakteri ile beğenilen başarılı oyuncu, Zaman zaman 3 Adam programının skeçlerinde yer alan genç oyuncu 2019'da Yılmaz Erdoğan'ın 'Organize İşler: Sazan Sarmalı' filminde 'Naim Kulunç' karakterine hayat vermiştir. Son olarak yine Yılmaz Erdoğan'ın yönettiği Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin oyuncu kadrosunda bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi