Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Oyuncusu Hamza Yazıcı kimdir?

Oynadığı filmlerde gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Hamza Yazıcı kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Oyuncusu Hamza Yazıcı kimdir?

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 oyuncu kadrosunda bulunan başarılı oyuncu Hamza Yazıcı oynadığı filmlerde göstermiş olduğu başarılı performansla dikkatleri üzerine çekmişti. Hamza Yazıcı kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

HAMZA YAZICI KİMDİR?

4 Şubat 1992 yılında Hatay'da dünyaya gelmiştir.  2008 yılında oyunculuk hayatına başlayan Yazıcı, 2015 yılında yayımlanan Polis Akademisi Alaturka'da 'Yüce Osman' karakterine hayat vermiştir. 'Çılgın Kamp' ve 'Piyasadan Büyük Alacağımız Var' ve 'Kolonya Cumhuriyeti' filmlerinde de rol almıştır. 

Güldür Güldür programına da katılan Hamza Yazıcı, Yılmaz Erdoğan'ın yönettiği Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin oyuncu kadrosunda yer almaktadır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler