Bige Önal kimdir?

Güzel oyuncu Bige Önal'ın kim olduğu merak edildi. Bige Önal kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Bige Önal fotoğrafları...

Bige Önal kimdir?

Başarılı oyuncu Bige Önal güzelliği ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor... Peki Bige Önal kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Hakkındaki tüm detaylar ve fotoğrafları...

BİGE ÖNAL KİMDİR?

1990 yılında İstanbul'da dünyaya gelen başarılı oyuncu Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Sinema-TV bölümü mezunudur. Galatasaraylı eski futbolcu Erhan Önal ve eski manken Mine Baysan'ın kızıdır.

Kısmetim Otel, Elde Var Hayat, Halil İbrahim Sofrası, Elde Var Hayat Sınav, Muhteşem Yüzyıl, Göç, Benim Adım Gültepe, Maral, Göç Zamanı, Bodrum Masalı, Olanlar Oldu, Martıların Efendisi, Bozkır dizi ve filmlerinde rol alan oyuncu son olarak Tehlikeli Karım dizisinde 'Seda' karakterine hayat vermiştir.

Seda Çelik karakteri hakkında: "Alper’in hem iş ortağı hem de sevgilisi. Evlatlık olarak büyümesi onu başkalarının acısına karşı duyarsızlaştırmıştır çünkü o çok daha büyüklerini yaşamıştır. Hırsı ve cesareti onu Alper’in karısını öldürme girişimine kadar sürükler."

Bige Önal fotoğrafları:

Bige Önal kimdir? 

Bige Önal kimdir? 

Bige Önal kimdir? 

Bige Önal kimdir? 

Bige Önal kimdir? 

Bige Önal kimdir? 

Bige Önal kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi