AK Parti Çat Belediye başkan Adayı Melik Yaşar kimdir?

AK Parti Erzurum ilçe belediye başkan adayları belli oldu. AK Parti Çat Belediye başkan Adayı Melik Yaşar kimdir? işte detaylar...

AK Parti Çat Belediye başkan Adayı Melik Yaşar kimdir?

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Erzurum ilçe belediye başkan adayları açıklandı. AK Parti'nin ÇAT Belediye Başkan Adayı Melik yaşar oldu. AK Parti Çat Belediye başkan Adayı Melik Yaşar kimdir? İşte detaylar.

AK Parti Çat Belediye başkan Adayı Melik Yaşar kimdir?

Melik Yaşar Kimdir?
01.03.1973 yılında Çat’ta dünyaya gelmiştir. İlk ve Orta öğrenimini Çat İlçesinde tamamlayarak, lise eğitimi için Erzurum’a yerleşmiştir. Eğitimini bitirdikten sonra Çat ilçesine geri dönerek ticari hayata atılmıştır. 1994-1995 yılında vatani görevini tamamlamak üzere askere gitmiştir. Kuruluşundan bu yana a gönül verdiği, AK Parti’ye 2001 yılında kayıt olup, aktif olarak sırasıyla 2002-2004 İlçe yönetim kurulu üyeliği ve aynı zamanda Çat 9 Mart Spor Kulübü Başkanlığını yapmıştır, 2004-2014 yılları arasında AK Parti İlçe Başkanlığı görevine seçilip 10 yıl boyunca bu görevini layığı ile yerine getirmiştir.

İŞTE ADAYLAR

Aşkale: Ahmet Yaptırmış

Aziziye: Muhammet Cevdet Orhan

Çat: Melik Yaşar

Hınıs: Erdoğan Eren

Horasan: Abdulkadir Aydın

Karaçoban: Sedat Gümüş

Karayazı: Sedat Karaduman

Köprüköy: Osman Belli

Narman: Burhanettin Eser

Oltu: Celal Çelebi

Olur: Tahsin Oktay

Palandöken: Muhammet Sunar

Pasinler: Ahmet Dölekli

Pazaryolu: İbrahim Şahin

Şenkaya: Yavuz Bedir

Tekman: Mustafa Ergin

Tortum: Ömer Hancı

Yakutiye: Mahmut Uçar

İspir: Ahmet Coşkun - MHP (Cumhur İttifakı adayı)

Uzundere: Hilmi Aktoprak - MHP (Cumhur İttifakı adayı)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi