Kılıçdaroğlu'ndan Akşener'in sözlerine yanıt! İmamoğlu ya da Yavaş aday gösterilirse

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın adaylığına dair "İki arkadaşımızdan biri aday gösterilse hayır demeyeceğiz" sözleri için, "Bir parti başka bir partinin içişlerine karışmamalı.

Kılıçdaroğlu'ndan Akşener'in sözlerine yanıt! İmamoğlu ya da Yavaş aday gösterilirse

 Her partinin kendi kuralları vardır" ifadelerini kullandı.

Ankara'da televizyon temsilcileriyle bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gündemdeki konulara ilişkin birbirinden önemli değerlendirmelerde bulundu.

"HER PARTİNİN KENDİ KURALLARI VARDIR"
İyi Parti Genel Başkanı Akşener'in Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın adaylığına dair "İki arkadaşımızdan biri aday gösterilse hayır demeyeceğiz" sözlerine yanıt veren Kılıçdaroğlu, kullandığı "Bir parti başka bir partinin içişlerine karışmamalı. Her partinin kendi kuralları vardır" ifadeleriyle büyük dikkat çekti.

"MERAL HANIM'IN TEPKİ GÖSTERMESİNİ DOĞAL KARŞILIYORUZ"
Akşener'in İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen hapis cezası sonrasında İBB'ye gitmesini de değerlendiren CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Meral Hanım'ın haksızlığa hukuksuzluğa tepki göstermesini doğal karşılamamız lazım" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem