Kayserispor’dan flaş Trabzonspor açıklaması “Şampiyonluğunu geç de olsa kutluyoruz”

Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Derviş Köz ve Kayserispor basın sözcüsü Samet Koç, ortak açıklama yaptı.

Trabzonspor, Kayserispor’u bugün evinde ağırlayacak.

Karşılaşma 16:00’da başlayacak.

İki takımın yöneticisi oynanacak maç öncesinde Trabzon Spor yazarları Derneği’nde ortak basın toplantısı düzenledi.

Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Derviş Köz “Kayseri de bir deprem korkusu yaşadı. Onlara da geçmiş olsun diliyoruz. Trabzon ve Trabzonspor olarak Kayseri ile uzun yıllara dayanan dostluğumuz var. Sahada rekabet ve maç sonraları dostlukların devam edeceğini biliyoruz. Arada bir kırgınlıklar olabiliyor ama kırgınlıklar da dostlar arasında olur. Kayseri ile bizim aramızdan uzun yıllardır dostluk var. Ufak tefek olayların bu dostluğa zarar vereceğini sanmıyorum. 61. dakikadaki Trabzon bağırmalarını biz de özledik. Onlar bizim kardeş kulübümüz. Tekrardan Kayserispor'a hoş geldiniz diyorum.” İfadelerini kullandı.

“Trabzonspor’un şampiyonluğunu geç de olsa kutluyoruz” diyen Basın Sözcüsü Samet Koç ise şu ifadeleri kullandı:

Kayserispor’dan flaş Trabzonspor açıklaması “Şampiyonluğunu geç de olsa kutluyoruz”

Başkanımıza güzel sözleri için teşekkür ederiz. Ülkemiz zor süreçlerden geçiyor. Depremin acısı bağrımızda yanıyor. Trabzonspor'un depremzedelere yaptığı yardımdan ötürü müteşekkiriz. Kayseri olarak biz de depremden etkilendik. Çok şükür can kaybı olmadı ancak  maddi hasarlar oldu. Tabi bunlar Maraş ve Hatay gibi şehirlerin yanında çok hafif kalıyor. Hem Trabzonspor hem de Kayserispor camiasının eskisi gibi dost olmasını istiyoruz. Bugün taraftarlarımız ile buraya geldik. Hem şehir hem de Trabzonspor yönetiminde güzel bir ev sahipli gördük. Son birkaç yıldır gelişen olayların arkasında değiliz. Bunu söylemek için buradayız. Ben de geçmişi taraftarlığa dayanan yönetici olarak, 61. dakikada Trabzon sesleriyle stadyumu inleten taraftar grubunun mensubuyum. Bunun Trabzon'da da 38. dakikada yinelendiğini biliyorum. Kırgınlıkların giderilmesi için bu maçı fırsat olarak görüyoruz. Bu mihenk ile geldiğimizi belirtmek isterim. Her ne kadar rakip olsak da mücadele sahada kalacaktır. İnşallah maç sonrası ağız tadıyla iftar açacağız. Her iki takımda centilmen şekilde mücadele edecek ve maçı noktalayacaktır.

Geçen yıl Trabzonspor'un şampiyon olması kıymetliydi. Biz de bunu taraftarlar olarak mutlulukla karşıladık. Trabzonspor'un şampiyon olması İstanbul takımları açısından beğenilen bir durum değil. O dönem Kayseri ya da diğer Anadolu takımlarının Trabzonspor'un şampiyonluğunu kutlamaması doğru değil. Bu Kayseri şehrinin fikrini yansıtmıyor. Yeni yönetim olarak açık şekilde ifade ediyoruz ki, camia olarak Trabzonspor'un şampiyonluğunu geç de olsa kutluyoruz. Yeni şampiyonlukların olmasını da arzu ediyoruz"

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler