Kahramanmaraş’ta Trabzon caddesinin deprem öncesi ve sonrası hali felaketi ortaya koydu

Kahramanmaraş merkezli depremde felaketin boyutları en işlek caddesi olan Trabzon Caddesinin önceki ve sonraki belirgin şekilde ortaya çıkıyor.

Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem felaketinin en işlek caddesi olan Trabzon Caddesinde yarattığı tahribat ortaya çıktı.

trabzon-caddesi-4

Kahramanmaraş'ta 7,7 büyüklüğündeki ilk deprem sonrası şehir merkezindeki Trabzon Caddesi'nde onlarca bina yıkıldı. Kentin en işlek yerlerinden Trabzon Caddesi'nin, depremden önce çekilen fotoğraflarında bitişik halde çok sayıda 7-8 katlı bina olduğu görülüyor.

Kahramanmaraş'ta dün saat 04.17'de meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki depremde çok sayıda bina yıkıldı. Yıkımın en çok olduğu yerlerden biri de kentin en işlek noktalarından Trabzon Caddesi'ydi. Bitişik durumdan 10'dan fazla bina yerle bir oldu. Depremin hemen ardından gün aydınlanınca çekilen görüntüler kentteki yıkımın boyutunu ortaya koymuştu. O caddenin depremden önceki durumunu gösteren fotoğraflar ortaya çıktı. Uydu fotoğraflarında, yıkılan binaların bir çocuğun alt katlarının mağaza üst katlarının ofis yada daire olduğu görülüyor. 7-8 katlı bitişik binaların eski yapılar olduğu anlaşılıyor.

kapak_104550

Caddenin depremden önceki durumunu gösteren fotoğraflar ortaya çıktı. Uydu fotoğraflarında, yıkılan binaların bir çocuğun alt katlarının mağaza üst katlarının ofis yada daire olduğu görülüyor.

7-8 katlı bitişik binaların eski yapılar olduğu anlaşılıyor.

kahramanmaras039ta-onlarca-binanin-yikildigi-caddenin-depremden-onceki-hali_5418_dhaphoto7

kahramanmaras039ta-onlarca-binanin-yikildigi-caddenin-depremden-onceki-hali_5418_dhaphoto9

104339205-kahramanmaras039ta-onlarca-binanin-yikildigi-caddenin-depremden-onceki-hali5479dhaphoto5

en-gozde-mek-n-trabzon-bulvari

WhatsApp Image 2023-02-07 at 12.59.15

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler