Kahramanmaraş'ta göçük altında kaldı sosyal medyadan böyle yardım istedi

Kahramanmaraş'ta yaşanan depremde göcük altında kalan vatandaş sosyal medyadan böyle yardım istediği görüldü.

Kahramanmaraş'ta göçük altında kaldı sosyal medyadan böyle yardım istedi

Kahramanmaraş'ta çok şiddetli deprem meydana geldi. AFAD'ın açıklamasına göre Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli depremin şiddeti 7.4 olarak açıklandı. Kahramanmaraş ve çevre illerde çok sayıda binanın yıkıldığını açıklandı. Öte yandan yıkılan binaların altında kalan çok sayıda vatandaşlar sosyal medya platformu twitter'da paylaşımlar yaparak yardım istiyor.

Haberin-Videosu1


Kahramanmaraş'ta 7.4 şiddetinde deprem meydana geldi. AFAD, saat 04.17'de meydana gelen Pazarcık ilçesi merkezli depremin şiddetini 7.4 olarak açıkladı. Depremin derinliği ise 7 kilometre olarak bildirildi. Deprem Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya, Hatay dahil çevre illerde de çok şiddetli hissedildi. Göçük altında kalan bazı vatandaşlar sosyal medyadan yardım istedi.

Kandilli Rasathanesi ise depremin şiddetini 7.5 olarak açıklarken, merkez üssünün Gaziantep'in Şehitkamil İlçesi Sofaca mevkisi olduğunu ve derinliğinin de 5 kilometre olduğunu duyurdu. 

Çok sayıda şehirden yıkım haberi var
Kahramanmaraş merkezli depremde çevre illerden de çok sayıda bina yıkıldığı haberleri geliyor. Kahramanmaraş'la birlikte, Gaziantep, Hatay, Diyarbakır başta olmak üzere pek çok ilden yıkım olduğu haberleri geliyor. 

Sosyal medyadan yardım istiyorlar
Kahramanmaraş Seçkinler sitesi c blok Büyükşehir Belediye karşısında binanın altında kalan Yaşar İhsan Pak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yardım istedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler