Kahramanmaraş'ta 4.3 büyüklüğünde deprem! 23 Mart 2023

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen illerden biri olan Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kahramanmaraş'ta 4.3 büyüklüğünde deprem! 23 Mart 2023

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 08.45'te meydana gelen söz konusu sarsıntının derinliği 6.94 km olarak ifade edildi. AFAD şuana kadar herhangi bir olumsuz ihbarın bulunmadığını ifade ederken çalışmaların devam edildiği belirtildi.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem 11 ili etkiledi. Binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği deprem bölgesinde zaman zaman artçı sarsıntılar yaşanmaya devam ediyor. AFAD tarafından yapılan açıklamada depremin merkez üssü olan Kahramanmaraş'ta sabah saatlerinde deprem meydana geldiği ifade edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler