Kahramanmaraş art arda sallandı!

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremlerin yaraları hala sarılamamışken, korkutan sarsıntılar devam ediyor.

Kahramanmaraş art arda sallandı!

 Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremler 11 ilimizde büyük yıkıma neden oldu. Depremin üzerinden 1 buçuk ay geçmişken halen bölgedeki yaralar sarılmaya çalışıyor.

 Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesi sabaha karşı önce 3.5 şiddetinde ardından da saat 04.41'de 4,1 şiddetiyle sarsıldı.

SABAH KARŞI ART ARDA SALLANDILAR
Deprem bölgesinde binlerce artçı sarsıntı meydana gelirken, deprem gerçeği de kendini unutturmuyor. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesi olan 3.5 şiddetinde deprem oldu. Bunun hemen ardından ise 4,1 büyüklüğünde bir sarsıntı daha kaydedildi. Sabaha karşı 04.41'de meydana gelen depremin 7 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.

Kahramanmaraş-art-arda-sallandı!

DÜN DE BOLU VE MERSİN SALLANDI
Dün öğlen saatlerinde sallanan Bolu'nun ardından akşam da Mersin'in Erdemli ilçesi Akdeniz açıklarında deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) alınan bilgiye göre saat 22.59'da merkez üssü Mersin'in Erdemli ilçesi Akdeniz açıklarında 4.3 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler