İyi Parti'nin Trabzonlu vekilinden flaş sözler!

İyi Parti'nin Trabzonlu Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, TBMM'de basın toplantısı düzenleyerek önemli açıklamalarda bulundu.

İyi Parti'nin Trabzonlu vekilinden flaş sözler!

İYİ Parti'de son günlerde partiden istifa edebileceği iddia edilen Yavuz Ağıralioğlu, TBMM'de basın toplantısı düzenleyerek gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında şöyle konuştu;

"TERCİH SIKIŞMIŞTIR"

"Milletimizin hissiyatı olduğu için paylaşıyorum. İçine geldiğimiz eşikte, vicdan sıkışmıştır. Tercih sıkışmıştır. Tarih ve talih sıkışmıştır. Hukuk sıkışmıştır, hak sıkışmıştır. İnsaf sıkışmıştır, izan sıkışmıştır. Gayret sıkışmıştır. Millet tercihi ile baş başa kalamamıştır. Tercih sıkışmıştır. Soluk olmak adına mücadele veren bir parti olarak bu günlere geldik."

"Bu aş pişmedi. Pişmemiş aşı, pişmiş diye millete yedirmeye çalışanlara soracaksınız hesabı. Bu pişmemiş aşı millete yedirmeye heves etmek milletin karnını ağrıtmaktır."

“Bizde HDP var, sizde de HÜDAPAR var. Ne laf ama? Biz kuralsızlık yaptık, siz de yapıyorsunuz demektir bu. Muhalefetin vazifesi, sen yaptın ama ben yapmadım demektir.”

"GÜÇLENDİRİLMİŞ İYİLEŞTİRİLMİŞ KILIÇDAROĞLU MODELİ"

"5 yıl sonra yanıldık demektense, şimdi gördük demek daha iyidir. O yüzden bu sürecin içerisinde mekanizma olarak çalıştırılan hiçbir şey doğru olmadı. Güçlendirilmiş iyileştirilmiş parlamenter sistem diye yola çıkıp, güçlendirilmiş iyileştirilmiş Kemal Kılıçdaroğlu modeli millete umut olarak sunuldu."

"Bu sürecin içerisinde İYİ Parti fedakarlık yapan, İYİ parti tahammül eden ve onca emeğine rağmen hareket edilen taraf oldu. Bugün de aynı şeyi yapıyoruz."

"BÖYLE DEVAM EDERSE VEBALE ORTAK OLMAYACAĞIM"

"Terörün gölgesinin düştüğü yerde olmam. Daha önce de dedim. HDP'nin PKK ile eşitlendiği siyasi hesapsızlığa itiraz ettim. Bir kere olsun terörle arasına mesafe koymadılar. Defalarca meclis kürsüsünden devlete "katil" dediler. Bunları daha önce dedim. Bu lafları yemeyeceğim. Dedim, sözümün arkasında duruyorum. Böyle devam ederse, bu vebale ortak olmayacağım."

"Allah kerimdir. Ben millet kalbinde yürürüm. Şerefli bir mücadele veriyorum. Yük olduğumu düşünürseler ona mukabele ederiz. Süreci taşıyacağız."

Haber61 - Haber Servisi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem