İYİ Parti'nin Trabzonlu Milletvekili partiden istifa edeceği iddialarına cevap verdi! "Bu durumdan rahatsızım"

İYİ Parti'den istifa edeceği konuşulan Trabzonlu Yavuz Ağıralioğlu suskunluğunu bozdu. "Bu durumdan rahatsızım" dedi.

İYİ Parti'nin Trabzonlu Milletvekili partiden istifa edeceği iddialarına cevap verdi! "Bu durumdan rahatsızım"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 6'lı masadan ayrıldıktan sonra dönme kararı almasının ardından İYİ Parti İstanbul Milletvekili Trabzonlu Yavuz Ağıralioğlu'nun partisinden istifa edeceği iddiaları ortaya atılmıştı. Bugün konuyla ilgili bir açıklama yapan Ağıralioğlu, "Sağ ayağıma basamıyorum ama sol ayağıma yaslanarak yürüyorum. Bu durumdan rahatsızım" dedi.

Ortak aday krizinin çözülmesiyle İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Millet İttifakı'na geri dönmesi sonrası istifa edeceği konuşulan İYİ Parti İstanbul Milletvekili ve Genel İdare Kurulu üyesi Yavuz Ağıralioğlu suskunluğunu bozdu.

İYİ Parti'nin Trabzonlu Milletvekili partiden istifa edeceği iddialarına cevap verdi! "Bu durumdan rahatsızım"

"SAĞ AYAĞIMA BASAMIYORUM"

CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova ile bir telefon görüşmesi gerçekleştiren Ağıralioğlu, "Sağ ayağıma basamıyorum ama sol ayağıma yaslanarak yürüyorum. Bu durumdan rahatsızım. En kısa zamanda sağımı tedavi edip güçlü şekilde ayağa kalkacağım" ifadelerini kullandı.

MHP'DE BAŞKAN YARDIMCISI MI OLACAK?

Öte yandan bugün bazı gazetelerde MHP lideri Devlet Bahçeli'nin İYİ Parti seçmenini Cumhur İttifakı'na çekmek için Ağıralioğlu için başkan yardımcılığı formülü üzerinde durduğu haberleri çıktı. Konuyla ilgili MHP'li kaynaklardan yapılan açıklamada "Şu an için böyle bir konu konuşulmadı" denildi.

KILIÇDAROĞLU İLE POLEMİK YAŞAMIŞTI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın adaylığını destekleyip kendisini veto eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e "İç işlerimize karışma" diyerek tepki göstermişti. İYİ Parti kanadından söz konusu çıkışa yanıt veren Ağıralioğlu, "Kemal Bey de İstanbul'da aday olmuştu ama kazanamamıştı. Bu isimler kazandılar, bizim projemiz tuttu. Denenmiş ve kazanmış kişilerle ilgili değerlendirmeleri iç işlerine karışmak olarak görmek sübjektifliktir" demişti.

İYİ Parti'nin Trabzonlu Milletvekili partiden istifa edeceği iddialarına cevap verdi! "Bu durumdan rahatsızım"

YAVUZ AĞIRALİOĞLU KİMDİR?

1 Şubat 1972'de Trabzon Çaykara Eğridere köyünde doğan ve ilk, orta, lise öğrenimini Yozgat Sorgun’da tamamlayan Yavuz Ağıralioğlu, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunudur.

1995 – 1997 yılları arasında, Nizâm-ı Âlem Ocakları Genel Başkanlığı yapmıştır. Bu dönemden sonra, aktif olarak siyasî faaliyetlerine devam eden Yavuz Ağıralioğlu, 2002 seçimlerinde Trabzon’dan milletvekili adayı olmuş ve akabinde, Temmuz 2003’te yapılan kurultayda, Büyük Birlik Partisi MKYK üyeliğine seçilerek, kongre sonrası Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapmıştır.

Yavuz Ağıralioğlu, babası Mustafa Ağıralioğlu gibi öğretmen olan, Bilge Ağıralioğlu ile evlidir ve Ağahan Giray, Fatma Ahsen, Elif Rüveyda isminde 3 çocuk babasıdır. Hâlen Türkiye İnisiyatif Merkezi’nin başkanlığını yürütmekte olan Yavuz Ağıralioğlu, siyasî faaliyetlerinin yanı sıra, Sorgun’da bulunan kaplıca tesisleri ile ve Ankara merkezli peyzaj, inşaat firmasıyla da ticarî faaliyetlerini sürdürmektedir.

27. dönem İYİ Parti İstanbul milletvekilidir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset