İspanya'dan flaş Bartra iddiası! Oyuncudan cevap geldi

Fırtına seçim gündemiyle meşgul olurken İspanyollar'dan da flaş bir iddia geldi. Bordo-Mavililer'in yıldız isminin sezon sonunda ayrılık kararı aldığı öne sürüldü.

İspanya'dan flaş Bartra iddiası! Oyuncudan cevap geldi

Marc Bartra'nın sezon sonunda bordo mavili takımdan ayrılma kararı aldığı öne sürüldü. 32 yaşındaki yıldız oyuncunun bu kararı almasındaki en büyük sebebin de kariyerine daha büyük bir ligde devam etmek istemesi olarak gösterildi.

Barça ve Dortmund'da oynadı

Sezon başında İspanya La Liga temsilcisi Real Betis'ten 1.25 milyon Euro'ya renklere bağlanan tecrübeli savunmacı kariyerinde Barcelona ve Borussia Dortmund formaları giydi. Bartra'nın, Trabzonspor'la 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

İspanya'dan flaş Bartra iddiası! Oyuncudan cevap geldi

BARTRA YALANLADI!

İspanyol oyuncudan ise bu haberden kısa bir süre sonra resmi açıklama geldi. Başarılı savunmacı, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Trabzonspor'dan ayrılmak istediğime dair medyada paylaşılan bilgi tamamen yanlıştır" ifadelerine yer verdi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor