İsmail Ege Şaşmaz Kimdir?

Yakışıklı oyuncu İsmail Ege Şaşmaz kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar...

İsmail Ege Şaşmaz Kimdir?

İSMAİL EGE ŞAŞMAZ KİMDİR?

İsmail Ege Şaşmaz, 25 Kasım 1993 tarihinde İlknur- Yaşar Şaşmaz çiftinin oğlu olarak Manisa'da dünyaya gelmiştir. Aytaç Şaşmaz ile kardeştir.

KARİYERİ:

Polinas Anadolu ve Endüstri Meslek Lisesi mezunu olan Şaşmaz, ilk oyunculuk deneyimini Manisa Belediyesi Liseler Arası Tiyatro Yarışmasında Sınıfta Acil Servis isimli oyunla tatmıştır. Kariyerine Güneşi Beklerken isimli dizi ile ilk adımını atmıştır.

Diziden sonra ara dönemde bazı markaların reklam filmlerinde yer alan oyuncu daha sonra Serçe Sarayı isimli proje ile kamera karşısına geçmiştir. Aktif oyunculuk yaşamına Günebakan dizisi ile devam eden bu dizide Rüzgar isimli bir karaktere hayat vermiştir. Ardından Aşk Yalanı Sever ve Aşk Laftan Anlamaz, Mehmetçik Kut'ül Amare dizilerinde yer almıştır.

ROL ALDIĞI DİZİLER:

Güneşi Beklerken, Günebakan, Serçe Sarayı, Aşk Yalanı Sever, Aşk Laftan Anlamaz, Lise Devriyesi, Mehmetçik Kut'ül Amare, Sen Çal Kapımı, Uyanış: Büyük Selçuklu   

Genç oyuncu şimdilerde ise 2007 yılında Bodrum'da trafik kazasında hayatını kaybeden sanatçı Barış Akarsu'nun hayatını anlatılacağı filmde Barış Akarsu'yu oynayacaktır.

ÖZEL HAYATI:

Yakışıklı oyuncu 2021 yılında Hande Ünal ile dünyaevine girmiştir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi