İlk kez paylaştı! İşte 50 milyonluk evleri

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç geçtiğimiz ağustos ayında görkemli bir törenle nikah masasına oturdu. İlk kez evlerini paylaştılar.

İlk kez paylaştı! İşte 50 milyonluk evleri

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç geçtiğimiz ağustos ayında görkemli bir törenle nikah masasına oturdu. Evliliğin ardından Özdemir'in Sarıyer'deki evinde yaşamaya karar veren çift villanın her yere uzak olması nedeniyle karar değiştirip Oğuzhan Koç'un Levent'teki 50 milyon liralık evinde yaşamaya karar verdi. Demet Özdemir 3 Milyon TL'ye tadilat yaptırdığı evinden ilk kez paylaşım yaptı. İşte Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un evi...

Geçtiğimiz Ağustos ayında evlenen Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çifti, Özdemir'in Sarıyer'deki lüks villasında yaşamaya karar vermişti. Ancak villanın her yere uzak olmasından dolayı kararlarını değiştirip, Oğuzhan Koç'un Levent'teki 50 Milyon TL değerindeki evine taşınmışlardı.

İlk kez paylaştı! İşte 50 milyonluk evleri

3 MİLYON TL HARCADI
Taşınmadan önce evi dekore ettiren çiftin tadilat için tam 3 Milyon TL harcadığı ortaya çıktı.

EVİNİ PAYLAŞTI
Yeni evinde mutlu bir yaşam süren Demet Özdemir ilk kez evinden çok net bir fotoğraf paylaştı.

İlk kez paylaştı! İşte 50 milyonluk evleri

BİNLERCE LİRALIK TABLO
Sanata önem veren güzel oyuncunun binlerce liralık tablonun önünde verdiği poz dikkat çekti.

İşte Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un milyonluk evi...

ilk-kez-paylasti-iste-50-milyonluk-evleri.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin