Hüseyin Örs'ün sağlık durumuna ilişkin açıklama

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) bütçe görüşmelerinde yaşanan gerginlik sonrası hastaneye  kaldırılan İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs'ün sağlık durumuna ilişkin hastaneye gelerek bilgi aldı.

Hüseyin Örs'ün sağlık durumuna ilişkin açıklama

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Altay, doktorlardan bilgi aldığını ve Örs'ün hala yoğun bakımda olduğunu açıkladı.

Arbede esnasında Örs'ün tansiyonunun yükselmesi sonucu kalp ritminin, kalp pilini bozduğunu aktaran Altay, "Bana söylenen hastaneye 5 dakika geç gelseydi sayın milletvekilimizi kaybetmiş olacaktık. Yoğun bakımda ben de görüşemedim. Ailesiyle görüştük bilgi aldık. Şu an iyiye gidiş var, pil normal haline dönmüş." dedi.
Mecliste, siyasi tartışmaları olmazsa olmaz şeklinde yorumlayan Altay, siyasetin yarısının müzakere yarısının tartışma olduğunu belirtti.

Şiddetin asla kabul edilebilir bir şey olmadığını vurgulayan Altay, şunları söyledi:
"Meclis Genel Kurulu'nda bazen arbede olur, olmasını istemeyiz ama olur. Ama bu öyle bir olay değil. Hüseyin Örs'ün kendisi, en barışçıl mizaçlı milletvekillerimizden biri. Kürsüdeki milletvekili arkadaşını koruma üzerine oradayken, saldıran milletvekili başka bir yerden Hüseyin Örs'ü hedef alarak yüzüne, gözüne açık fiziki bir saldırıda bulundu."

Öte yandan Milletvekili Hüseyin Örs'ün sosyal medya hesabından Örs'ün sağlık durumuna ilişkin de açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada; 

"Kamuoyuna Duyurulur

İYİ Parti Trabzon Milletvekilimiz Sayın Hüseyin Örs, bugün TBMM Genel Kurulu'nda bütçe görüşmeleri sırasında yaşananlar sonrası kalp ritmi bozukluğu ve yüksek nabız nedeniyle rahatsızlık geçirmiş, ilk müdahalesi yapıldıktan sonra hastanede tedavi altına alınmıştır.

Sayın Milletvekilimizin sağlık durumu iyi olup, gözlem amaçlı yoğun bakımda tedavisi devam etmektedir.Gerek telefonla arayan, gerek sosyal medya aracılığı ile bizlere ulaşan, yanımızda olup dualarını esirgemeyen herkese sonsuz şükranlarımızı sunarız.

Sayın Milletvekilimiz bu tedavi sürecinde doğal olarak telefonlara cevap verememektedir.

Bilgilerinize sunulur." ifadelerine yer verildi. 

Hüseyin Örs'ün sağlık durumuna ilişkin açıklama

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem