Hüseyin Örs'e elektroşoklu müdahale! Hastane önünden açıklama

TBMM bütçe görüşmelerinde AK Partili Zafer Işık, İYİ Partili Hüseyin Örs'e yumruk attı. Hastaneye kaldırılan Örs'ün hayati tehlikesi olduğu öğrenilirken İYİ Partili vekiller hastane önünde açıklama yaptı. Aylin Cesur, "Vekilimizin kalbi elektro şok ile çalıştırıldı" dedi.

Hüseyin Örs'e elektroşoklu müdahale! Hastane önünden açıklama

TBMM bütçe görüşmelerinde, AK Partili ve İYİ Partili vekiller yumruk yumruğa kavga etti. AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs'e yumruk attı. Örs, ambulansla Güven Hastanesi'ne kaldırılarak burada yoğun bakım servisinde tedaviye alındı.

'Hayati tehlikesi var'

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez, Örs'ün hayati tehlikesinin bulunduğunu aktardı.

Örs'ün kaldırıldığı hastane önüne giden İYİ Partili milletvekilleri açıklama yaptı.

İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur, şunları söyledi:

"Saldırı sonrası vekilimizin durumunun iyi olmadığını gözlemledik. Ben kendisini revire götürdüm. Revirdeki arkadaşlardan kendisine geçen sene pil takıldığı için EKG çekmelerini rica ettik. EKG'si çekildiğinde EKG'de kalbin durma aşamasından bir önceki aşama olan kalbin ritminin bozulduğunu gördük. Derhal ambulansla Güven Hastanesi'ne getirmeye karar verdik. Doktorlar hazır şekilde bekliyordu. Yapılan müdahale kalbin geri döndürülmesi için kardiyo şok tedavisi uygulandı. Buna olumlu cevap verdi. Hayati tehlikesi devam ettiği için yoğun bakımda müdahalesi devam ediyor."

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu ise şu ifadeleri kullandı:

"TBMM adına hem üzücü hem de bu olaya sebep olanlar için utanç verici bir gündür. Demokrasiyi, uzlaşmayı, tartışabilmeyi bir kenara bıraktıklarını biliyorduk ama insanlığı bir tarafa bıraktıklarını insanlarımız bir kez daha görmekte. Video sosyal medyada dolaşımda, hep birlikte izledik. Milletvekilimiz konuşmasını yaparken bir müdahale girişimi oluyor ve ardından milletvekilimiz Hüseyin bey olayı yatıştırmak adına davranırken o sırada AK Partili bir milletvekili parmağında da bir yüzükle milletvekilimize saldırıyor. Çok ağır bir, hayati tehlikesi olan bir durum.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler