Hülya Avşar partnerini yolda buldu!

Güzelliği ile yıllara meydan okuyan Hülya Avşar, cuma günü çıkaracağı şarkısının klibindeki partnerini yolda yürürken buldu.

Hülya Avşar partnerini yolda buldu!

Sporunu aksatmayan ve haftanın belirli günlerinde yürüyüş yapan 59 yaşındaki sanatçı, hiç tanımadığı, yazılımcı olduğu öğrenilen kişiyi bir anda durdurdu.Oyuncu ve şarkıcı kimliğiyle magazin gündeminden düşmeyen, yıllara meydan okuyan güzelliğiyle de her daim adından söz ettirmeyi başaran Hülya Avşar, geçtiğimiz gün Etiler’de spor merkezinden çıkarken görüntülenmişti.

Yeni nesil oyunculara tavsiye veren sanatçı, "Çoğunu tanımıyorum, yani isimleri aklıma gelmiyor görünce 'Aaaa o değil mi!' diyorum. Önceden bize de oluyordu. Beni görüp 'Türkan Şoray değil mi ?' diye tepki veren oluyordu, o açıdan bu dönemler hep yaşanıyor, insanlar zorlu yollardan geçmeli, kolay yolu seçen çoğu zaman kaybeder" demişti.

Hülya Avşar partnerini yolda buldu!

"Kliplerinizi izledikten sonra kendinizi eleştiriyor musunuz?" sorusu da yöneltilen sanatçı, "Yapma Aşkım'da kendimi eleştirdim ama iyi eleştirdim, çok başarılıydım. Ben çok marjinal klip sevmiyorum. Işıklar, oyunlar falan sevmiyorum ama yapanlara da bir şey demiyorum. Düz sakin öyle. Kendimi beğeniyorum. Hiçbir maliyetten kaçınmam” ifadelerini kullanmıştı.

Avşar, cuma günü çıkaracağı ‘Anlatma’ şarkısının klibindeki partnerini yolda yürürken buldu. Sanatçı, Yeniköy’de spor yaptığı sırada karşı taraftan gelen, hiç tanımadığı, yazılımcı olduğu öğrenilen kişiyi bir anda durdurdu.

Kendisini tanıtan Avşar, “Klibimde oynar mısınız?” diyerek, teklifte bulundu. Kısa süre şok yaşayan kişi, klipte oynamayı kabul etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler