Hopa Kaymakamı Gürkan Üçüncü Milletvekili aday adaylığını açıkladı

Artvin'in Hopa İlçesi Kaymakamı Gürkan Üçüncü, görevinden istifa ederek AK Parti'den Trabzon Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

Hopa Kaymakamı Gürkan Üçüncü Milletvekili aday adaylığını açıkladı

Artvin'in Hopa İlçesi Kaymakamı Gürkan Üçüncü, görevinden istifa ederek bugün basın mensupları ile düzenlenen toplantıda AK Parti'den Trabzon Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısı ile Aday Adaylığını açıklayan Üçüncü şu ifadelere yer verdi;

"Başvurumuzu il başkanlığımıza yaptık. Yarın değil hemen şimdi diyerek başvurumuzun ülkemiz, milletimiz ve partimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Şimdi Eğitim öğrenim gördüğüm ve özlemini çektiğim ilçeme ve ilime milletvekili sıfatı ile hizmet etme arzusu içindeyim. Sorunlarımızı iyi bildiğime inanıyorum. Seçimlerde daha önce kadrolarında çalıştığım ve görev aldığım AK Parti'den milletvekilliğine talibim. AK Parti ailesine bağlı olmaktan gurur duyduğumu belirtmek istiyorum. Rabbim çıktığımız bu kutlu yolda yüzümüzü kara çıkarmasın."

Hopa Kaymakamı Gürkan Üçüncü Milletvekili aday adaylığını açıkladı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber