Hande Erçel Hakan Sabancı ile o şartla sevgili olmuş!

Erçel ve Hakan Sabancı aşkı gündeme bomba gibi düştü! İlişkilerinin ciddi olduğunu söylemelerinin ardından ise bomba detaylar ortaya çıktı.

Hande Erçel Hakan Sabancı ile o şartla sevgili olmuş!

Geçtiğimiz aylarda gizli saklı görüşmeye başlayan ikili ilk kez arkadaşlarının doğum gününde görüntülenmişti. Paris'te baş başa romantik bir tatil geçiren gözde çift dönüşte ise ilk kez birlikte kameralar karşısına geçti. İşte Hande Erçel Hakan Sabancı aşkının detayları... Hande Erçel ve Hakan Sabancı'nın aşk yaşadığı iddiası gündeme bomba gibi düşmüş, Erçel, "Beni hayal dünyanızın içine çekmeyin" diyerek iddiaları yalanlamıştı. Daha sonra ise Hakan Sabancı ile görüntü vermemek için İstanbul'da gizli gizli görüşen Hande Erçel, kaçışına son vermişti. Geçtiğimiz günlerde tatile giden çift, dönüşte gülücükler saçarak kameralara poz verdi.

İlk defa bir güzelle yan yana bu kadar samimi görüntü veren Sabancı herkesi şaşırtmıştı.Hande Erçel'in elini tutmaktan ısrarla kaçınan çapkın sosyetik, "Sizi ilk kez bir sevgilinizle beraber görüyoruz. Bu aşk ciddi galiba?" sorusuna "Aynen" yanıtı verdi. Ünlü oyuncu ise "Her şey çok güzel gidiyor. Bir tatilden geldik" demişti.

ERÇEL KURALLARI

Magazin basınında geniş yankı uyandıran Erçel ve Sabancı ilişkisinin temeli de sağlam gözüküyor.

çapkınlıklarıyla adından söz ettiren ve ünlü güzelleri peşinden koşturan çapkın Sabancı, bu kez kaçan diyen kovalayan olmuş. Sosyetik playboy aylarca güzel oyuncunun peşinden koşmuş. Onun gittiği mekanlara giderek hep Erçel'e kendini göstermiş.Girdikleri ortamlarda yeni yeni konuşmaya başlasalar da Erçel, Sabancı'dan çok emin değilmiş.

"Ben öyle gizli saklı ilişkiler yaşamam" diyen ünlü oyuncu masaya şartlarını koyarak Hakan Sabancı'ya kabul ettirmiş.

Hande Erçel ile Hakan Sabancı aşkı tam gaz sürüyor. geçtiğimiz günlerde haftasonunu Şile'deki bir otelde geçiren sürpriz çift, şimdilerde Paris'e uçmuştu. Önce gün birlikte tatile giderken görüntülenen çiftin ilişkileri belgelenirken tatil dönüşü de havalimanında kamera karşısına geçmişti. Hande Erçel, sosyetik çapkın Hakan Sabancı ile aşka yelken açmıştı.Çiçeği burnunda çiftin, Mart ayında çok daha iyi görülebilen Kuzey Işıkları'nı Lapland'de seyretme planı yaptığı konuşuluyor.Takvim'in haberine göre; Son dönemin en popüler isimlerinden Hande Erçel, özel hayatıyla da sık sık gündem oluyor.

Son dönemde magazin gündemine bomba gibi düşen aşklardan biri de hiç kuşkusuz güzel oyuncu Hande Erçel ile yakışıklı çapkın Hakan Sabancı'nınki oldu. Murat Dalkılıç'ın ardından Kerem Bürsin ve Kaan Yıldırım ile ilişki yaşayan güzel oyuncu, geçtiğimiz yılın sonunda ise gönlünü aşk listesi hayli kabarık olan Hakan Sabancı'ya kaptırmıştı. Aşkları ilk kez duyulduğunda "Beni hayal dünyanızın içine çekmeyin" diyerek inkar eden güzel oyuncu, geçtiğimiz ay sosyetik playboyla görüntülenmişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Magazin