Hadise'nin tarzının bedeli ortaya çıktı!

Ünlü şarkıcı Hadise, geçtiğimiz günlerde Galatasaray'ın Belçikalı futbolcusu Dries Mertens ve eşi Katrin Kerkhofs ile eğlenmeye çıkmıştı.

Hadise'nin tarzının bedeli ortaya çıktı!

Gazetecilerle konuşarak 2023'ten aşk dileyen ünlü isim, tarzıyla da dikkat çekmişti. Magazin dünyasında çok konuşulan buluşmanın ardından, şarkıcının şıklığının bedeli ortaya çıktı. Belçika doğumlu olan şarkıcı Hadise, geçtiğimiz günlerde Etiler'de bir mekandan Galatasaray'ın Belçikalı yıldız futbolcusu Dries Mertens, eşi Katrin Kerkhofs ve arkadaşları ile çıkarken görüntülenmişti. Yakın arkadaş oldukları bilinen Hadise ve Mertens çifti, farklı araçlarla mekandan ayrılmıştı. Mekan çıkışında "Yeni yıla bomba gibi girdik" diyen Hadise, "Sahnemizdeydik. Yeni yıla harika bir giriş yaptık. Ekip arkadaşlarımla birlikte çok güzel bir konser gerçekleştirdik. Güzel dostlarımızla da yemekteydik biraz önce" şeklinde konuşmuştu.

Neşesinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen ünlü şarkıcı, basın mensuplarının "Hakkınızda yapılan yorumları nasıl değerlendiriyorsunuz? Bazen göndermeli paylaşımlar yapıyor gibisiniz" yorumuna, imalı bir tebessümle "Güzel değerlendiriyoruz yorumları. Güzel gidiyor her şey" karşılığını vermişti.

Mekanda bir beyefendi ile eğlendiği iddialarına gülerek yanıt veren Hadise, "2023 sizin yılınız mı olacak? Yeni bir aşk olabilir mi?" sorusu üzerine ise aracına bindikten sonra camı açarak, "Gerçekten çok tatlısınız. Sizleri seviyorum. Güzel bir sene olsun hepimiz için. Aşk dolu..." sözleriyle akıllarda soru işareti bırakmıştı.

Hadise'nin tarzının bedeli ortaya çıktı!

Martens çifti ile dışarı çıktığı gece tarzıyla dikkat çeken 37 yaşındaki ünlü ismin şıklığının bedeli ise yeni ortaya çıktı. 'Fenomenler Ne Giymiş?' adlı Instagram hesabının paylaştığına göre; güzel şarkıcının yırtık kot pantolonu 600 TL değerinde. Ünlü bir markaya ait olan kısa kürkü ise tam 30 bin 360 TL. Hadise'nin tarzının bedeli kadar, kürk giymesi de gündem oldu. Bazı sosyal medya kullanıcıları üstündekinin gerçek kürk olup olmadığını merak ederken, bazıları da; "Hadise böyle konularda çok hassas" diyerek şarkıcının gerçek kürk kullanmayacağını savundu. Kürkün sahte olduğu, söz konusu markanın gerçek hayvan kürkü ve derisi kullanmadığı ise bir başka Instagram kullanıcı tarafından açıklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin