Hadise’nin ablası Hülya Açıkgöz’e icra şoku!

Hadise'nin bir dönem haksız kazanç sağlamakla suçladığı ablası Hülya Açıkgöz'e bir banka icra takibi başlattı.

Hadise’nin ablası Hülya Açıkgöz’e icra şoku!

Hadise ve ablası Hülya Açıkgöz'ün arası anneleri Gülnihal Açıkgöz'ün intihara teşebbüs ettiğinin ortaya çıkmasının ardından bozulmuş, kardeşlerin arasında buzlar geçtiğimiz günlerde erimişti. Hülya Açıkgöz'ün ödeme süresi geçen kredi kartı borcunu ihtarnameye rağmen ödemediğinin anlatıldığı dilekçede, bunun üzerine bankanın 40 bin 233 lira tutarında icra takibi başlattığı belirtildi. Açıkgöz, bankanın başlattığı icra takibine itiraz edince takip durdu. Hülya Açıkgöz'le borcunu ödeme hususunda anlaşmaya varamayan banka asıl alacak 34 bin 135 lira üzerinden 'itirazın iptali' talepli dava açtı. İstanbul Tüketici Mahkemesi, 2 yıllık yargılama sonucunda kararını açıkladı. Bankayı haklı bulan mahkeme, Hülya Açıkgöz'ün İstanbul 27. İcra Müdürlüğü'ne yaptığı itirazın kısmen iptaline karar vererek, 20 bin 171 lira 15 kuruşluk icra takibinin faiziyle devamına hükmetti.

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre, mahkeme bankanın icra inkâr tazminatı talebini ise reddetti.Hadise'nin her adımı 'hadise' olmaya devam ediyor. Annesi Gülnihal Açıkgöz'ün intihara teşebbüsü sebebiyle kardeşleriyle arası bozulan Hadise, ablasıyla sorunlarını çözdü.

Hadise’nin ablası Hülya Açıkgöz’e icra şoku!

PARA ANLAŞMAZLIKLARI
Hadise'nin annesi Gülnihal Açıkgöz 2018'de intihar girişiminde bulunmuştu. Buna da şarkıcı ile menajerliğini yapan ablası Hülya Açıkgöz arasındaki para anlaşmazlığının neden olduğu iddia edilmişti.

DAVALIK OLMUŞLARDI
Bu olaydan sonra Hadise, Hülya Açıkgöz ile iş ilişkisini bitirmişti, görüşmeyi de kesmişti. Hülya Açıkgöz de isim hakkı kendisinde olan 'hadise.com' internet adresini satılığa çıkarmıştı. Abla kardeş davalık olmuştu.

KARDEŞLERİNİ TEHDİT ETMİŞTİ
Hülya Açıkgöz, yaptığı sert açıklamalarda "Konuşursam Türkiye'ye adım atamaz" diyerek kardeşini tehdit etmişti. 4 yıldır küs olan ve zaman zaman sosyal medyada birbirlerine gönderme yapan kardeşleri anneleri barıştırdı.

Önceki gün bir araya geldiler ve ateşkes ilan ettiler. Hülya Açıkgöz, annesi, Hadise ve yeğeni ile çektiği pozu paylaşarak "Hulk'ın yönettiği aile günü" diye paylaştı. Aralarındaki buzların eridiğini ilan etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler