Hadise 40 milyon TL’lik evinin tadilatına servet döktü!

Mehmet Dinçerler ile boşanmasının ardından iş hayatına odaklanan Hadise konserlerden ve rol aldığı reklam filmlerinden kısa sürede servet kazandı.

Hadise 40 milyon TL’lik evinin tadilatına servet döktü!

Dinçerler ile ayrılığının ardından birlikte yaşadıkları Riva'daki evden taşınan ünlü popçu geçtiğimiz ay 40 milyon TL'ye bir yalı dairesi satın aldı. Şimdilerde yeni dairesine taşınmak için gün sayan ünlü ismin, Yeniköy'deki evinin tadilatı için 3 milyon TL harcadığı ortaya çıktı.

Ünlü şarkıcı Hadise, sessiz sedasız dünyaevine girdiği iş insanı Mehmet Dinçerler ile evliliğini 30 Eylül'de anlaşmalı olarak tek celsede bitirmişti.Ayrılığın ardından Dinçerler ile birlikte oturdukları Riva'daki evinden taşınan Hadise'nin, geçtiğimiz haftalarda ise 40 milyon TL'ye Yeniköy'de ev satın aldığı ortaya çıkmıştı.Muhabirlerin bu haberi hatırlatarak "Hayırlı olsun" dileklerinde bulunması üzerine şarkıcı, gülerek "Kolay gelsin arkadaşlar" demişti.Sonraki günlerde İstinye'de görüntülenen ünlü isim, yeni eviyle ilgili sorulara ilke kez yanıt vererek; şu ifadeleri kullanmıştı:"Yeni evim hayırlı olsun bana. Onu söyleyeyim. Şimdi saat çok geç oldu. Bu saatte konuşmayalım.

"TAŞINMAK İÇİN GÜN SAYIYOR

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen 37 yaşındaki Hadise, şimdilerde yalı dairesine taşınmak için gün saymaya başladı.

.Şarkıcının, 40 milyon TL'lik evinin tadilatına 3 milyon TL harcadığı öğrenildi. Yeni evine eşyalar da almaya başlayan Hadise, kısa süre sonra dairesine taşınacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin