2023 Hac kura sonuçları açıkladı! işte Sonuç sorgulama ekranı

Diyanet işleri başkanlığı hac kura sonuçlarını açıklarken adaylar sonuçlara 2023 hac sonucu sorgulama ekranından ulaşabiliyorlar

2023 Hac kura sonuçları açıkladı! işte Sonuç sorgulama ekranı

Hac kura sonuçları Diyanet işleri Başkanlığı tarafından e-Devlet sistemi üzerinden açıklandı. Kaydı yenilenen ve ön kayıt yaptıran 2 milyon 391 bin 671 kişinin katıldığı kuralar, bilgisayar ortamında noter huzurunda kamuoyuna açık şekilde çekildi. 

Diyanet İşleri Başkanlığı Konferans Salonu'nda bilgisayar ortamında ve noter huzurunda yapılan Hac Kurası sonuçları saat 22:00'da e-Devlet üzerinden erişime açıldı.

e-Devlet sunucularına yüklenme işlemi yapıldıktan sonra hacı adayları T.C kimlik numaraları ve e-Devlet şifreleri ile sonuçları öğrenebilecekler. Öte yandan hac kuralarında ismi çıkarak kesin kayıt hakkı elde eden vatandaşlar, 13-24 Mart arasında kayıtlarını tamamlayacaklar.

2023 HAC KURA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

DİYANET'TEN AÇIKLAMA GELDİ

Diyanet'ten yapılan açıklamada, "2023 yılı Hac kura sonuçları açıklandı Kura sonucunu ve hac ile ilgili tüm işlemlerinizi Dijital Türkiye Portalından (e-Devlet) takip edebilirsiniz." denildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem