Güngör Taraftarımızla kazandık

Trabzonsporlu Adnan Güngör maçın ardından yaptığı açıklamada taraftarlarının ilgisini vurgulayarak "Kendi saha ve seyircimiz önünde kazandık" ifadelerini kullanırken, Trabzonspor'un geldiği durumun tesadüf olmadığını kanıtladıklarını söyledi. "Son haftala

Güngör Taraftarımızla kazandık
Trabzonsporlu Adnan Güngör maçın ardından yaptığı açıklamada taraftarlarının ilgisini vurgulayarak "Kendi saha ve seyircimiz önünde kazandık" ifadelerini kullanırken, Trabzonspor'un geldiği durumun tesadüf olmadığını kanıtladıklarını söyledi.

"Son haftalarda aldığımız kötü sonuçlar yüzünden bizim buraya tesadüf geldiğimizi söylüyorlardı ancak biz bugün çıkıp aslanlar gibi mücadele ettik ve bu durumumuzun tesadüf olmadığını gösterdik. Bugün kendi sahamızda ve seyircimiz önünde diyorum çünkü seyircinin tamamı bizimdi. Trabzonspor'un kötülüğünü isteyen ve bizim aldığımız kötü sonuçlarda hemen ortaya çıkarak bizi aşağıya çekmek isteyen insanlara da iyi bir cevap vermiş olduk. Ancak onları bu sezon daha çok maçlarda üzeceğiz.

Takımımızda birlik beraberlik zaten vardı. Her golden sonra özellikle gol atan arkadaşlarımız gelip Ersun Hoca ve kulübe ile beraber bu sevinci paylaştı. Gollerde tek başına seviniyorlar dedikleri için bugün hep beraber sevindik. Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor