Yüzü kapalı 3 genç polisi alarma geçirdi

İstanbul Eyüp'te Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü'ne bağlı Yunus Timleri Merkezi yakınlarında yüzlerini atkı ile kapatan 3 şüphelinin görülmesi hareketli dakikalar yaşattı. Polis havaya ateş açarken, gençlerin soğuktan korunmak amacıyla yüzlerini kapattı

Yüzü kapalı 3 genç polisi alarma geçirdi

İstanbul Eyüp'te Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü'ne bağlı Yunus Timleri Merkezi yakınlarında yüzlerini atkı ile kapatan 3 şüphelinin görülmesi hareketli dakikalar yaşattı. Polis havaya ateş açarken, gençlerin soğuktan korunmak amacıyla yüzlerini kapattıkları öğrenildi.

İstanbul Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü Yunus Timleri Merkezi yakınlarında polisin 3 şüpheli şahsı görmesi üzerine merkeze yönelik saldırı olabileceği ihtimali nedeniyle bölgede geniş güvenlik önlemleri alındı. Olay yerine çok sayıda güvenlik gücü sevk edilirken, ekipler olası bir saldırı ihtimalini önlemek amacıyla havaya ateş açtı. Polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemi alırken, bölgede yapılan arama çalışmasına helikopter de havadan destek verdi. Bölgeden geçen 3 şüpheli kısa bir süre sonra polis tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Emniyet kaynakları, 3 gencin yüzlerinin kapalı olduğunu, olası bir saldırı ihtimali üzerine emniyet güçleri tarafından havaya ateş açıldığını bildirdi. Yapılan incelemede gençlerin olay yeri civarında oturdukları ve havanın soğuması nedeniyle yüzlerini atkı ile örtmesi sonucu böyle bir olay yaşandığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem