Yurtta hava durumu

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurtta hava durumu şöyle. Yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun kuzey ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın güney ve batısı, Kocaeli, Kütahya, Bolu, Muğla ve Osmaniye çevreleri, Manisa ve Ay

Yurtta hava durumu
Yapılan son değerlendirmelere göre, yurtta hava durumu şöyle.
 
Yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun kuzey ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın güney ve batısı, Kocaeli, Kütahya, Bolu, Muğla ve Osmaniye çevreleri, Manisa ve Aydın’ın doğu ilçeleri ile Adana’nın kuzey ve doğu ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
 
Yapılan son değerlendirmelere göre hava sıcaklığı hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Sıcaklıkların iç kesimlerde mevsim normalleri üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle kuzey, Akdeniz ile güneydoğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor. Bazı illerimizde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:
 
Ankara: Parçalı ve az bulutlu 33
 
İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu, kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 28
 
İzmir: Az bulutlu zamanla parçalı bulutlu 29
 
Adana: Parçalı yer yer çok bulutlu, gece saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 34
 
Antalya: Parçalı ve az bulutlu 30
 
Samsun: Az bulutlu 28
 
Trabzon: Parçalı yer yer çok bulutlu 27
 
Erzurum: Parçalı ve az bulutlu 29
 
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 37

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler