Yunanistan'a kaçan darbecilerden flaş istek!

"Bizi Güney Amerika’ya gönderin!"
Yunanistan'a kaçan darbecilerden flaş istek!
Askeri helikopterle Yunanistan'a kaçan, Dedeağaç Emniyet Müdürlüğü'ndeki nezarethanenin kapalı olması nedeniyle cumartesi gecesini yakında bulunan Feres ilçesindeki bir nezarethanede geçiren 3'ü binbaşı, 3'ü yüzbaşı, 2'si de başçavuş 8 asker sıkı güvenlik güvenlik önlemleri altında dün sabah savcıya ifade vermek üzere Dedeağaç Adliyesi'ne getirildi.
 
Askerler adliye binasına girinceye kadar elleri ile yüzlerini gizlemeye çalıştı.Konuşan 4 askerin avukatı Vasiliki Marinaki, müvekillerinin kendisine “Yunan makamlarına Güney Amerika'ya gönderilebilmemiz için nasıl talepte bulunabiliriz?” dediklerini açıkladı. Marinaki “Ben de kendilerine bunun mümkün olmadığını anlattım” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.