| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Gündem Yayın tarihi: 24 Mayıs 2015 15:27 Güncellenme tarihi: 14 Nisan 2026 15:49

Yok artık! 529 kredi kartı ile...

 Kıbrıs Rum Kesiminde bulunan bir otelde kalan Rus çiftin 529 sahte kredi kartı ve bu kredi kartlarıyla çeşitli ATM’lerden çektikleri yaklaşık 40 bin Euro para ile yakalandıkları bildirildi. Kıbrıs Rum Kesimindeki Liman kenti Limasol’da bir otelde konakla

 
Kıbrıs Rum Kesiminde bulunan bir otelde kalan Rus çiftin 529 sahte kredi kartı ve bu kredi kartlarıyla çeşitli ATM’lerden çektikleri yaklaşık 40 bin Euro para ile yakalandıkları bildirildi.
 
Kıbrıs Rum Kesimindeki Liman kenti Limasol’da bir otelde konaklamakta olan genç bir Rus çiftin, tasarruflarında 529 sahte kredi kartı ve bu kredi kartlarıyla çeşitli ATM’lerden çektikleri yaklaşık 40 bin Euro parayla, polis tarafından yakalandıkları bildirildi. Alithia gazetesinde yer alan bir habere göre zanlıların, Limasol’a bağlı Yermasoya’daki ATM cihazlarından şüpheli bir şekilde para çektiklerinin tespit edilmesi üzerine polis tarafından yakalandıkları kaydedildi. Haberde, şahısların dün mahkeme karşısına çıkarıldıklarını ve 8 gün gözaltında tutulmalarına karar verildiğini ifade edildi.
 
Zanlıların tasarrufunda 529 adet sahte kredi karı ile 38 bin 870 Euro tespit edildiği belirtildi.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!