Yine acı haber!

ŞIRNAK'ta, barikat ve hendeklerin kaldırılması ve il merkezinde bulunan PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için başlatılan operasyon devam ederken, bugün Yeşilyurt mahallesinde çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu.   Sokağa çıkma yasağı uygulanan kent mer

Yine acı haber!
ŞIRNAK'ta, barikat ve hendeklerin kaldırılması ve il merkezinde bulunan PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için başlatılan operasyon devam ederken, bugün Yeşilyurt mahallesinde çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu.
 
Sokağa çıkma yasağı uygulanan kent merkezinde PKK'lıların yakalanması, hendeklerin kapatılıp barikatların kaldırılması ve tuzaklanan patlayıcıların imhası 14 Mart'ta başlatılan 'Şehit Jandarma Üsteğmen Mehmet Çiftçi Operasyonu' sürüyor. Bugün sabah saatlerinde teröristlerin güvenlik güçlerine ateş açmasıyla çatışma çıktı. Teröristlerin açtığı ilk ateşle, henüz kimliği açıklanmayan 1 asker şehit düştü.
 
Şırnak'ta devam eden operasyonda dün de 13 PKK'lı etkisiz hale getirilirken, ölü ele geçen terörist sayısı 28'e çıktı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem