Yangını çıkaran kişi yakalandı!

Antalya'daki yangını çıkaran şahıs yakalandı

Yangını çıkaran kişi yakalandı!

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde çıkan yangına sebep olan kişi S.U polisler tarafından yakalandı. Akli dengesinin bozuk olduğu ortaya çıktı. 
Olay, bugün öğle saatlerinde Yeşilova ve Topçular mahallelerinde yaşandı. Topçular General Ziya Çelik Kışlası karşısındaki eski Cırcır Fabrikası'nın bulunduğu alanda ağaçların yandığını görenler önce itfaiyeyi, ardından polisi aradı. Kısa sürede yangın yerine gelen polis ekipleri mahallelinin yardımıyla alevleri söndürmeye çalışırken, bu kez Yeşilova Mahallesi'ndeki boşluk alanda yangın ihbarı geldi. Oraya da giden ekipler bu kez taksicilerin kanaldan taşıdığı suyla yangına müdahale etmeye çalıştı. Belirtilen mahallelere Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, polise yangınları bir kişinin çıkardığı bildirildi. Eşkali alınan kişi üzerinde çalışma başlatan Asayiş ekipleri, ara sokaklarda şüpheli S.U.'yu yakaladı. Mahalleli ile yüzleştirilen S.U.'nun, yangını çıkaran kişi olduğu kaydedildi. Yeşilova Mahallesi Muhtarı Ahmet Akçan, yangını çıkaran kişiyi tanımadıklarını söyledi.

Akli dengesi yerinde olmadığı ileri sürülen S.U. polis otosuna alınarak önce sağlık kontrolüne, ardından polis merkezine götürüldü. Yerleşim alanlarının ortasında çıkan yangınlar ise itfaiye tarafından yarım saatlik çalışma sonunda söndürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler