Yakın arkadaşı Hasan Karal Haber61’e yeni Başbakanı anlattı

Haber61/Haber Servisi Levent Ustabaşı - AK Parti'nin Genel Başkanı Adayı, 12 yıldır Ulaştırma Bakanlığı yapan Binali Yıldırım oldu. Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal’ın en yakın arkadaşı olan Bakan Yıldırım’ın ilk mesajı "terörü ülke gündeminden çıka

Yakın arkadaşı Hasan Karal Haber61’e yeni Başbakanı anlattı

Haber61/Haber Servisi Levent Ustabaşı - AK Parti'nin Genel Başkanı Adayı, 12 yıldır Ulaştırma Bakanlığı yapan Binali Yıldırım oldu.

Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal’ın en yakın arkadaşı olan Bakan Yıldırım’ın ilk mesajı "terörü ülke gündeminden çıkaracağız” oldu.

Binali Yıldırım’ın en yakınındaki isimlerden biri olan Rize Milletvekili Hasan Karal Yıldırım için Haber61’e şunları söyledi;

“Genelde büyük projelerin ustasıdır. Büyük projelere imza atmış önemli değerimizdir. Doğu Karadeniz Bölgemiz’de de büyük yatırımların mimarıdır. Bölgemiz açısından da bir şanstır. Atılımcı, icraatçı ve çok kıvrak bir yatırım anlayışı vardır. Ülkemize ve bölgemize faydalar sağlayacaktır. 40 yıldır liderimiz Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşıdır. Büyük bir uyum sağlanacağına inanıyorum. Bundan Türkiye kazanacak.”

Kulislerde kendisinin bakan olacağı yönünde duyumlar olduğu sorusuna ise Milletvekili Karal, “Nasip kısmet meselesidir. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Büyüklerimiz takdir ederse başımız üstüne..” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem